Selecteer een pagina

Ontstaan Jongbloed en Vos

Jongbloed & Vos Projectondersteuning GWW B.V. is in mei 2018 opgericht door Nick Jongbloed en Rudolf Vos.

Hoe het begon…

15 jaar geleden in 2003 kwamen wij elkaar voor eerst tegen bij BAM Wegen Regio Oost, waar wij beide werkzaam waren als uitvoerder. De klik was er meteen, en samen hebben we een jaar of 8 met veel plezier als collega’s werken uitgevoerd. Na deze 8 jaar zijn we ieder onze eigen weg gegaan. Rudolf ging naar van Kessel en Nick naar Dusseldorp Infra, Sloop en Milieu. Desondanks bleef het contact goed, en zijn we elkaar nooit echt uit het oog verloren. Ook tijdens de 7 jaar dat we niet bij hetzelfde bedrijf werkzaam waren hebben we weer veel ervaring opgedaan in de uitvoering van werken.

De start van onze B.V.

Begin 2017 was er een vraag bij van Kessel naar goede mannen. Rudolf heeft Nick toen benaderd voor van Kessel, met succes. Rudolf is aan de slag gegaan als projectleider in het rayon Oost Zuid. En Nick ging werken in het onderhoudsbedrijf als projectcoördinator. Toen we samen werkzaam waren bij BAM Wegen, spraken we al wel eens over een eigen bedrijf, maar het is er toen nooit van gekomen. Eerst ervaring opdoen en leren. Toen we weer collega’s werden was de samenwerking weer als vanouds.

Begin 2018 begon het weer te kriebelen… zullen we het dan toch doen? Ja, we doen het! We beginnen voor onszelf! Je kunt wel zeggen dat een echte jongensdroom wordt nageleefd; Vrij zijn in de markt en doen waar we goed in zijn!

 

Rudolf Vos

Hallo, mijn naam is Rudolf Vos, geboren in 1982. Ik woon in Beekbergen op de Veluwe. Daar woon ik samen met Saskia en heb 2 kinderen, een jongen en een meisje.

Mijn jeugd was in Epe. Daar heb ik samen met mijn buurjongens in het Kapelle bosje heel wat hutten gebouwd (en weer gesloopt, om ze vervolgens een boom verder weer op te bouwen). In 1998 ben ik naar de MTS gegaan en heb daar de studie Civiele techniek gevolgd. Op de zaterdagen en tijdens de vakanties werkte ik bij Pannekoek GWW in Emst (later Vaassen). Daar kwam in aanraking met de praktijk van het GWW-vak en mocht ik ervaring opdoen met grondwerk, straatwerk, rioleringswerk en machines. Toen ik klaar was met mijn studie Civiele Techniek, heb ik een poosje door Australië gezworven als Backpacker.

Mijn stage had ik gelopen bij BAM Wegen Regio Oost in Apeldoorn en toen ik terug kwam uit Australië kon ik daar terecht als assistent uitvoerder en later als uitvoerder. Na een jaar of 8 met veel plezier te hebben gewerkt aan grote en kleine wegenbouwkundige werken, ben ik in 2010 een nieuwe uitdaging begonnen bij Gebr. Van Kessel in Buren (Gelderland). Na ook hier een aantal jaren als uitvoerder aan de weg te hebben gewerkt, ben ik begin 2017 projectleider geworden. Met heel veel plezier heb ik de periode als projectleider beleefd. Ook in deze periode heb ik weer veel mogen leren van dit prachtige vak.

Wat ik het leukste vind aan de wegenbouw is de grote diversiteit en complexiteit van werken. Het ene moment ben je druk met een kolk op een erfverharding en 2 dagen later zit je ineens bij een opdrachtgever aan tafel om de planning van de bouw van een complete milieustraat door te nemen. Als er dan in het weekend ook nog een nachtje gewerkt moet worden aan de aanleg van een extra rijstrook op de snelweg is de week echt compleet.

Tijdens de jaren bij de BAM had ik een collega, Nick Jongbloed. Met Nick heb ik met veel plezier samengewerkt op diverse klussen. Toen ik bij Gebr. Van Kessel projectcoördinator werd, nam Nick mijn werkzaamheden over in de rol van projectcoördinator. Ook hier verliep de samenwerking weer soepel en kwamen al snel weer ondernemerskriebels… Onze B.V. was toen snel geboren en onze werkgever werd onze eerste opdrachtgever. Dat laatste is misschien wel het mooiste compliment dat je als startend ondernemer kunt krijgen!

Nick Jongbloed

Mijn naam is Nick Jongbloed, 35 jaar en woonachtig in Holten. Samen met mijn vriendin Nanda en onze 3 kinderen.

Op mijn 10e zijn we van Hengelo naar Holten verhuist. Waar we tot mijn geluk naast een Loon & Grondverzet kwamen te wonen! Daar heb ik tot mijn 20e elk vrij uurtje doorgebracht.

Na de MAVO ben ik naar het SOMA college (nu Fundeon) te Harderwijk gegaan, en heb daar de 4 jarige opleiding tot Middenkaderfunctionaris gevolgd.

Na deze opleiding ben ik, net zoals Rudolf, begonnen bij de Bam Wegen regio Oost als ass. Uitvoerder. Ik kwam terecht op een groot project in Zwolle, Stadshagen. Hier heb ik vele zaken die op “school” onduidelijk waren, gauw geleerd…. Na 1 jaar kreeg ik een klein project als zelfstandig Uitvoerder. Door veel vragen te stellen aan de vakmannen was dit voor mij een geweldige tijd. Ik heb daar enorm veel geleerd.

Na 7,5 jaar voor de BAM te hebben gewerkt, kreeg ik de vraag van Dusseldorp I.S.M om daar een nieuwe uitdaging aan te gaan als Uitvoerder regio Oost. Ik heb hier 6,5 jaar lang met veel plezier en allerlei projecten begeleidt als Uitvoerder GWW.

Begin 2017 kwam ik via Rudolf in contact met Gebr. Van Kessel. Na een tweetal gesprekken was er een duidelijke “klik.” Daarom ben ik sinds 1 mei 2017 aan het werk gegaan als Projectcoördinator voor het Onderhoudsbedrijf van Gebr Van Kessel en IJzerman B.V.

Als Projectcoördinator ben ik de spil in het werkvoorbereiders en uitvoeringsteam en onderhoud ik direct contact met de opdrachtgever en de directie.

Net zoals Rudolf mijn jongensdroom nageleefd en sinds 1 juni 2018 een eigen bedrijf gestart samen met Rudolf.

Zeer trots ben ik op het feit dat Gebr.van Kessel vertrouwen heeft in ons bedrijf, en ons onze eerste opdracht heeft gegund.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of kijken naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.